God Jul & Gott Nytt År

Två glada fåglar med tomteluvor önskar God Jul & Gott Nytt År. En underbar textstämpel från Pysseldags som jag stämplade i rött och svart. Först färgade in hela stämpel i rött och därefter duttade jag på med lite svart i början och i slutet.

Fåglarna har en massa paket att dela ut, dessa har jag maskerat samman och alla är målade i olika gröna nyanser med röda snören. Två pack skiljer sig från de andra och har istället fått rött papper och guldsnören. Dessa tänkte jag att fåglarna skulle ha under sina vingar, men då skulle de skymma fåglarna bröst… de som jag var så nöjda med. Det gick inte för sig så det fick istället 3D monteras bredvid texten. Allt är färglagt med Twinkling H2O (mica akvareller) jag brukar oftast mixa dem tillsammans med mina Windsor & Newton, Cotman…men det är utvecklande att ge sig själv utmaningar. Kortet har en massa olika 3D effekter, distanstejp, Snowmarker penna på tomteluvorna och glaze på fåglarnas ögon.

2016-08-25 00.44.13

2016-08-25 00.43.55

bannerMarie2016

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.