Göteborgs Varvet 2015

2016-03-11 17.35.48Pysseldags DT-Call (Kort, Tag och LO var vad jag gjorde…) här nedan har jag listat de stämplar som jag använt, de är alla från Pysseldags

  • Dödskallar (skallarna ligger gömda under fotot)
  • Text

De överst pappret köpte jag förra veckan på REA hos Panduro, jag köper så gott som alla  mina papper på reor. de bakre pappret har jag ingen aning om vad det kommer ifrån eller vad det heter…

Hittade ett enfärgat papper i nästan samma nyans som foto med Göteborgs Varvet banderollen, som jag klippt ut från fotot.

De små Doilies i offwhite är också ett REA inköp från Panduros pågående REA. Blommorna har jag gjort med en stans från ICA i diverse spill pappers bitar, bladen är en Nellie Snellen stans. Pappers spetsborden hittade jag i min pappars samling och den kommer från Kaisercraft. Årtalet stansade jag ut i svart mossgummi som jag sedan målade i samma blåa nyans som Göterborgs och kräm ned dem lite med embossingfönen, så att de skulle få plats i doiliesen. Istället för de ränders som fans på de blå bokstäverna på banderollen gjorde jag små vita prickar och avslutade med 3D lack. Övriga dekoration 3D lackade utstansade hjärtan i två olika storlekar, snöre, pärlor, vit penna, distress Ink i olika blåa nyanser, vit Gouachefärg och en väv stencil.

2016-03-11 17.35.55 2016-03-11 17.36.39 2016-03-11 17.36.50 2016-03-11 17.37.09

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.