Grattis kort med en twist / Birthday card with a twist

Nu har jag fått ändan ur vagnen och gjort ett grattis kort med en hemligt meddelande… jag följde den här instruktionen. Dottern gjorde ett för många år sedan… annat kom i mellan och sedan glömde jag utav det, tills jag sprang på den här videon. Jag har använt stämplar från Vilda(text), Stämpelkällan (tårta) och fåglarna ???? inköpta av dottern i USA det är allt jag vet om dem, så om du vet vem de kommer ifrån så hojta till.

****

Now have I finally got to do a  birthday card with a secret message … I followed this instruction. My daughter made one many years ago … but other things came in between and then I forgot all about it, until I ran into this video. I have used stamps from Vilda (text) , Stämpelkällan ( cake ) and the birds ??? purchased by my daughter in the United States that is all I know about them, so if you know who they are from , let me know .

 

IMG_0511IMG_0512

 

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.