Hjälp att hitta!

tagMin Motorola 360 (smart klocka) hjälper mig hitta min mobil , det finns en funktion som heter hitta min telefon… helt underbart!!! Idag utökade jag kedjan så att mobilen nu kan hitta mina nycklar. Jag köpte en sådan här Proximo Tag förut men det hade inte stöd för min gamla HTC telefon, sedan så glömde jag bort produkten, men så idag inne på Clas Ohlson så bara slog det mig att jag skulle göra ett nytt försök…och den här gången funkar det.

Klockan laddar jag innan jag somnar och sätter den åter på armen innan jag somnar, därmed ingen risk att jag skulle glömma den i laddaren…

proximo-tracking

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.