HTC One X

Jag fick mitt externa minne uppdaterat, jag fick en ny Smartphone  i julklapp!  Tidigare hade jag en HTC Desire men den har uppträtt besynnerligt de två senaste månaderna, så det är skönt med en ny pålitlig vän. HTC

Jag behöver all hjälp jag kan få för all minnas saker… efter som jag har dåligt arbetsminne. Minnes problemen upp kom efter det att jag fick hjärnhinnas inflammation som en komplikation till vattkoppor som fick som vuxen.  Det är ingen garanti att saker och ting blir gjorda, efter som jag helt kan glömma bort det hela efter det att jag slagit utav larmet…men en god hjälp är telefonen.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.