Ian Rush återfunnen!

Jag hade tappat bort fotona som vi tog från vår första LIVERPOOL Storträff, de fanns bara på min hårddisk som pajade. De fanns inte heller på någon av våra minneskort eller på vår server… jag måste ha glömt att kopiera dem.

Vi blev glatt överraskade då jag hittade några av fotona i en mapp hos ICA!!!

Här kommer den första LO av tre…

Fotbollspappret hittad jag på Panduro REA i höstas, de små bollarna har jag klippt ut från ett annat papper från kittet. Sömmarna på bollen och runt pappret gjorde jag en Paper-Piercing mall från Stampin-up.  Jag fick också användning några av mina egna Liverpool stämplar (text och liver-bird) tre olika QB fonter till all den röda texterna.

2016-01-26 15.47.422016-01-26 15.48.102016-01-26 15.47.50

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.