Inget varar för evigt!

Idag gör jag mitt sista inlägg på Creativica – inspirationsblogg och knyter ihop min tid som DT med en kavalkad och lite tankar kring pyssel och livet.

Vi vandrar och vandrar på livets stig till vi kommer till nästa vägskäl, för att komma vidare livet måste vi förflytta oss framåt … måste vi göra ett vägval och där är vi nu! Vår kreativitet kommer att fortsätta att blomstra ..eller hur alla DT- tjejer… för pyssel är Balsam för själen, det tycker i alla fall jag och vi måste ju ta hand om hela människa!

När jag pluggade till Sjuksköterska fick vi lära oss följande mantra;

Ansa -Lek- Lär genom tro, hopp och kärlek…det är allt vi behöver för att må bra.

Pysslande har för mig både varit en lek men också en fortgående inlärningsprocess, som givit mig ett ökat självförtroende i mitt skapande. Skapa någonting vackert ger mig hopp, då jag har en eländig dag och alla vänliga kommentar det är kärlek. Hur skall jag kunna få in ansningen (hygien mm,) i mitt pysslande …hm…emellan åt behöver jag faktiskt städa min pysselplats och det tycker jag är en form av ansning. Jag kan inte att vara kreativ då jag inte hittar det jag skall ha i all röra på bordet… där går gränsen i mitt kreativa kaos.

Jag tänkte avsluta med en lite kavalkad med projekt som jag skapat för den här bloggen, med start Mars 2015…

 

Lycka till med studierna Kada!

Tack och Hej!

Marie / bat3

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.