Jag vann! / I won!

Jag är fortfarande genom förkyld… huvudvärk, feber, halsont, värk i benen, rethosta – host, host  samt nästäppa. Jag har dragit slutsatsen att det är en virus infektion. Inget annat att göra än vänta tills matchen är vunnen över de små jäklarna.

Det var därför extra glädjande att få reda på att jag vann Creativica tävling, just var jag behövde – ett komplement till övrig medicinering!

****

I’m still down with an nasty cold … headache, fever, sore throat, pain in my legs, dry cough – cough, cough and nasal congestion. I have concluded that I have  a viral infection. Nothing to do but wait until the game is won over the little devils.

It was therefore extra happy to find out that I won Creativica Challenge, just was I needed – a complement to all the other medications!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.