Jennifer Examen / Examination

jennifer examen 1Jennifer slutade skolan förra fredagen och jag gjorde det här kort till henne! När jag såg den här flick stämpeln tänkte jag ögonblickligen på min dotter Jennifer, så likt henne :o) Ramen ären Alota stämpel som jag länge tänkt köpa… nu det har kommit andra stämplar i mellan.

****

Jennifer left school  last Friday and I made her this card ! When I saw this girl stamp I thought instantly of my daughter Jennifer, so like her: o) The Hart frame is a stamp from Alota Rubber stamp, that I’ve thought about buying … but some other stamps has come in between. :0)jennifer examen 2

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.