John Barnes porträtt på G / portrait in the making

Nu är det bråttom John Barnes kommer den 11 februari och jag skall göra ett porträtt av honom att signera, så jag gjorde då Bruce Grobbelaar var på besök i november 2016.  Jag har varit sjuk så har inte kunnat göra något fören nu och det är mycket som är för första gången…så det blir nog ett par försök innan jag blir nöjd. Det är första gången som jag använder mina nya White Nights akvareller, det är också första gången som jag målar utav en mörkhyad person.

Now it is urgent John Barnes event is soon, the 11th of February and I will do a portrait of him to sign, as I did when Bruce Grobbelaar was on a visit in November 2016. I have been sick and have not been able to do anything before now and it’s a lot thing that are the first time with this portrait . . . so it will be a couple of tries before I will be satisfied. It is the first time that I use my new watercolors White Nights, it’s also the first time that I paint out of a dark-skinned person.

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.