Julgris

Hörn
Bårder

Här kommer ett till julkort, nummer två för i år. Testade  min nya  2 in 1 stansar (hörn och bård) järnek. Den ingick i ett mix paket som jag köpte, hade nog inte köpte annars…. Nu är jag glad att den ingick för jag gillar den jätte mycket och den har större potential än jag först trodde… Den här och några andra dubbletter som ingick i mitt mix paket finns ute på Tradera

Här har jag stansat i  silver färgat wellpapp med en MS edge punch, överlappade wellpappen med en bit av det mönstrade pappret som finns i bakrgunden och använde samma stans. Blommönstret fyllde jag med glitter glue och perl pen.

Grisen är en underbar hÄnglar & stÄnglar stämpel, har monterat i hop de olika delarna med distans tejp och alla knapparna har fått ett lager med 3D lack.  Har bara använt mina akvarell färger till knapparna , allt annat har jag färglagt distress och en svamp. Bandet runt grisens mage har jag embossat med CB.  Järneksbladen har jag fyllt i med en grön glitter gel penna och till bären använde jag en perl pen.

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.