Julkort från AVESTA

I helgen var vi  och pysslade på til Avesta Kort & Scrap Mässa… dagen började som många andra med huvudvärk (är inne i en huvudvärks period just nu). Jag tog TREO och bet ihop och åkte iväg… fick fylla på med mer TREO men den här gången funkade det sämre. Vi var dock tvungen att vara kvar tills lottdragningen blev avgjort… en Vagabond stod på spel!!!! Vann den inte, men dottern vann 1:a pris i kort utmaningen.

Jag köpte utmaningspåsen men visste att om den skulle inlämnas senare på kvällen, eftersom sonen var med och så att vi skulle åka hem och inte övernatta den här gången.

Först tänkte jag inte vara med i någon utmanings alls…men sedan ändrade jag mig… och detta var vad jag snodde ihop. Dottern hade några läskigt gröna papper som jag försökte tona ned med Distress Ink.  (lyckades inte riktigt, när det torkat helt så var det inte tillräckligt in färgat).

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.