Julkort / X-mas Card

Här kommer ett nytt Julkort som jag gjort med Vilda Stämplar, jag har maskerat samman svampradhuset med en vätte. Texten över svamphuset här ihop med vätten, jag delade på vätten och texten då jag monterade stämpeln.  Till detta lade jag till Pojk- Nissen som jag 3D monterat. Använde Snow Marker till att skapa snö på taken = vinter och jul.

****

Here comes a another Christmas cardthat I  made with Vilda Stamps, I’ve masked together mushroom townhouses with a goblin. The text of this mushroom house, I splitt the goblin and text stamp in yo two stamps. I also added the small santa boy, I 3D mounted him.  The snowon the roofs I made with Snow Marker = winter and Christmas.

 

Pojk-Nisse kikar upp V364
God jul och gott nytt år 2 V270
Här finns bara snälla barn med vätte V289
Radhussvampar V230

 

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.