Kaviar naglar / Caviar Nails

IMG_1782Jag köpte ett set kaviar pärlor ursprungligen till naglar på REA, men jag tänkte bara pyssel då jag slog till och köpte dem. De fanns två svarta burkar… så jag provade dem på mina naglar. Jag avslutade som med ett par lager klarlack för att jämna till ytan och att fästa de små pärlorna. Jag är jätte känslig för ojämnheter så det var en utmaning… tog en hel evighet att applicera.  OMG! … så obehagligt… stod ut i 1½ timme. Helt karat så var min första tanke att de skulle hamna i pyssel lådan rätt, men jag har i alla fall provar och en erfarenhet rikare.

****

I bought a set of caviar beads originally to the nails on sale, but I thought I was going to use then on craft.  They were two black cans … so I tried them on my nails. I ended as instructions  with a couple of layers of clear coat to smooth the surface and attaching the small beads. I’m really sensitive to roughness so it was a challenge … took an eternity to apply.  OMG! … so uncomfortable … I stood out in 1½ hours. My first thought was that they would end up in the craft box was right.

 

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.