Kjell 75

I morgon fyller Svärfar 75 år och han kommer bland annat att få det här kortet. Jag har inte kommit på den här kavaj och väst iden själv… kommer bara igår vem som jag sett göra ett sådant här kort!?! Lite modifieringar har jag dock gjort från det exemplet som jag så på FB. Jag gav mitt kort en textil slips och skurna kavajslag samt några fler fickor och en blomma på slaget. Allt är klippt på frihand och utan mall… Kort stommen gjorde för en tid sedan, men insidan fixade jag till i söndags. Jag har använt stämplar från Panduro (text och blom bård i bakgrunden) Alota (hatten) Vilda (Sjöman, fyr, hörn, grattis texter och kaffefläckar den störst och den mista) Pysseldags (kaffefläck, mellan storleken. Svärfar allt vad som har med båtar att göra. Han har byggt sin egen båt och har flera typer av skepparexamen så en sjöman stämpel var given. Den här sjömannen från Vilda röker pipa och var flintskallig, har aldrig gillat att han röker… så pipan och röken klippte jag helt enkelt bort. Svärfar är inte skallig och hittade ingen studentmössa i passande storlek i mina stämpel samling, så det fick bli en cowboy hatt från Alota för att dölja flinten. Han gillar hängslen Nu har svärfar inget skägg… men om han skulle vilja så skulle han kunna ha det :o)  Han har alltid en kaffetermos med sig då han åker i väg på utflykter… så jag gick loss med alla min tre kaffe fläcks stämplar.

Jag fick använda totalt 6 st magnet snaps för att låsa ihop kortet,  2 st i slipsknuten och 2 st i skjortkragen och slutligen 2 för att stänga kavajen.

IMG_0627IMG_0628

IMG_0630IMG_0635

IMG_0640IMG_0637

Fyren har jag klippt ut och lagt till  några fler stenar, sjömannen har jag 3D monterat

De här två vilda texterna tycker jag passar så bra ihop!!!  De finns dem som trott att det är en stämpel och inte två olika.

  • Grattis på födelsedagen!
  • Statistiken visar att de som firar flest födelsedagar lever längst 

DET ÄR INGEN RISK ATT HAN SER DET HÄR KORTET I FÖRVÄG…. HAN HAR FULLT UPP MED FÖDELSEDAGS FÖRBEREDELSER…. :o)

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.