Kokböcker / Cookbooks

Jag blev inspirerad att göra böcker av tegelstenar och markstenar efter sett sådana i tidningen inzpira magazine (4/2013) de hade gjort sagoböcker. Tidsskillnad från dem jag såg i tidningen så klädde jag in mina stenar i en gips och lim bladning (de var lite för tilltygade tyckte jag). Målande dem med akrylfärger och använde mig av torrborstnings teckningen samma som jag använde då jag målade keramik då det begav sig, avslutade med ett par lager med porslins lack spray. De skall få stå ute på muren vid grillen, börjar med  fyra… få se om det blir fler!?! Kokböcker är nämligen en annan av mina passioner :O)

****

I was inspired to make this books of bricks and stones after  seen such in the inzpira magazine (4/ 2013) they had made storybooks. In differers from those I saw in the newspaper so did I dressed in my stones in a plaster and glue ration ( they were a bit too battered , I thought). I painting them with acrylic paints and used the dry brushing technique,  the same that  I used when I painted pottery back in the day , finished  of with a couple of layers of  porcelain coating spray. They will stand  outside on the wall by the grill, starting with four … Let’s see if I will do more!?! Cookbooks are another of my passions: O)

IMG_9356 IMG_9358

Grundmålar i svart… sedan lager på lager av färg… det svarta är sedan bara mörka skuggor.

****

Basic Painting in black … then layer upon layer of paint … the black  just dark shadows in the end.

IMG_9369De här är mina Vilda kokböcker, här har jag nämligen använt följande Vilda Stämplar.

****

These are my Vild cookbooks, I have used this Wild Stamps.

  • V130, Smultron på strå
  • V719, Mina boktexter

 

1FlourishLine

IMG_9858IMG_9864

IMG_9863

IMG_9862IMG_9861

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.