Limflaska utan STOPP!

mitt smartast inkopJag var så trött på att alltid fara efter en knappnål för att det blev stopp i limflaskan… så såg jag Karen Burniston använda en sådan hör flaska i en video, så jag jagade rätt på ett två pack strax före årsskiftet (craft-e-corner på ebay) De är tomma så man fyller dem själv med sitt favorit lim. Det blir aldrig stopp i dem, en tunn nål går ned i mynningen (kanyl). man skall vara observant på att man inte skruvar av den nedre korken då den övre fortfarande sitter i... det gjorde nämligen jag och den fina nålen blev krokig. Den går fortfarande att använda, men är lite trögare att få i och ur mynningen.  Jag har nu använt min i över ett ½ år och det har aldrig varit stopp i den, men då det är hälften kvar har jag upplevt att det går åt mer kraft för att få ut limmet…men jag har använt min flaska med den krokiga nålen (om nu det kan ha någon betydelse). Hur som helst är jag super nöjd och kan varmt rekommendera denna produkten!

Nu har jag sett att  CiLi in Papers har den i sitt sortiment,  länk till butik här nedan…

logociliin_HmPWzf

 

 

2015-08-04 13.54.07 2015-08-04 13.54.34 2015-08-04 13.55.24

Jag använder inte längre ZIG 2 Way glue pennor längre… efter som denna flaskan är allt vad jag behöver! Inte för att jag kastat bort den jag har, men den använder jag nu bara till att göra egna större post-it lappa vid maskering.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.