Luftade Copic pennorna

Det var JÄTTE LÄNGE sedan jag gjorde något inlägg här… har inte haft orka att pyssla något på så länge. Mina krafter räcker tyvärr inte till så mycket, har blivit tvungen att prioritera bort pysslandet den senaste tiden… Inte att göra åt, utan acceptera och gå vidare… Den här veckan har jag i alla fall fått två kort gjorde (Vilda Stamps) den kommer jag först att visa den 27:e då det är min Vilda Stamps dag. Igår luftade jag mina Copic pennor, jag försöker bli vän med den… det har gått lite trögt kan man lugnt säga. När jag köpte den här stämpeln tänkte jag direkt att den skulle nog fungera bra att färglägga med Copic, stora ytor. Mitt största problem med pennorna är att få till den färgnyans som jag vill ha, det har blivit så att jag fått använda blender pennan nästan hela tiden. Akvarell färgerna låter en liksom flytta runt och lyfta bort färg om man inte är nöjd och med billigt kranvatten. Jag upplever att man måste ha en klar bild vart man vill den ljusaste partierna innan man börjar, något som jag skapar och tar ställning till under skapandets gång med Akvarell färgerna.

Det var faktiskt så att jag först stämplad upp motivet på akvarellpapper av bara farten, men kom sedan på att jag skulle ju använda Copic pennorna. Jag skall färglägga den lite senare och se om det blir någon stor skillnaden i färgtonerna. Övning ger färdighet, heter det ju och den här gången blev jag rätt nöjd med nyanserna och blender pennan behövdes bara användas två gånger då jag hamnade utanför det tänkta området. Lavera är mycket enklare med akvarell färger färg + vatten + pensel, att jämföras med Copic minst olika 3 pennor som man måste komma ihåg vilken ordning man skall använda dem. Nu har jag problem med mitt arbetsminne så möjligen är det en anledning till varför jag har problem med dessa pennor…Det tar en evighet att färglägga med och inte alls någon avkopplande aktivitet så som med min ÄLSKADE akvarellfärger…MEN JAG VILL KUNNA BEHÄRSKA ATT FÄRGLÄGGA MED DEM…. en vacker dag kanske… eller så kan jag hålla huvudet högt och säga att “Du gjorde ditt bästa och det får räcka… du kan inte vara bra på allting!”

IMG_7149 IMG_7155

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.