Metric SCOR-PAL

angry-thumbs-down-smiley

Jag har länge irriterat mig på att min Metric SCOR-PAL bara har inner måttet 30 cm x 30 cm… Min dotter köpte inch modellen och den plattan är 12″ x 12 . Den lånar jag ofta för att vika mina kort på mitten (6″ x 12″). Undrar hur de tänkte då de gjorde metric plattan mindre än ett helt scrapbooking papper???? Yttermåttet är lika för dem båda…

****

I have long annoyed me that my Metric SCOR – PAL only has the inside dimension 30 cm x 30 cm … My daughter bought inch model and the plate is 12 ” x 12. It borrows I often used to fold my cards in half (6 “x 12”) . Wondering how they were thinking when they made metric plate less than an entire scrapbooking paper ? ? The outer dimension is the same for them both…

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.