Mina konstnärs FYND!

Skapamera.se har den hör kampanjen just nu!

hostkamp
Jag hittade ett Fabriano akvarellblock 300 g fin gräng, 100% bomull – 230 x 305 mm, 20 ark med 31% rabatt och det var det sista de hade… vilken tur för mig!!! Har länge varit intresserat av att testa att måla på ett riktigt bomulls paper, det jag har nu är 25% bomull, så det var ett erbjudande jag inte kunde motstå. Hade en inre dialog med mig själv i 24 timmar… innan jag slog till! Har gjort lite andra pysselinköp nylig (färg, penslar och stansar) och de 329 kr som blocket kostade har spräckt min pyssel budgeten ordentligt!!!

fabriano-akvarellblock

Ja, det åkte med tre Akvarell kritor också men de var det bara 19% rabatt på…men de har jag också varit nyfiken på rätt länge samt de skall jag använda i min MixMedia kurs som jag deltar i hos Craftsy.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.