Mitt första Mod Podge äventyr

Jag köpte mitt första Mod Podge (nyfiken tog överhanden) från Skapamera och de har 2 gånger skickat mig fel typ av Mod Podge (gloss). Jag ville ha matt eftersom den inte kommer att klibbar ihop sidorna i min art journal. Det är i alla fall vad jag snappat upp på YouTube, fast om man använder gloss så kan man gnugga sidan med ett stearinljus då den torkat.

Nu denna den 3:e gången fick det till rätt…matt. Den här gången låg det även med en returetikett i paketet!? Vilket fick mig att först tänka att de var osäkra på att det blev rätt den här gången, eller tro de att jag försöker fuska mig till gratis lim…

  • Burk 1, den kunde jag behålla och de skickade mig en ny…
  • Burk 2,  jag hittade hängande ut ur postlådan i minusgrader och den hade en fryst hinna överst, burken var kall som en kylklamp, så med all sannolikhet frostskadad…
  • Burk3, 3:e gången gillt brukar man ju säga…

En sak som jag upptäckt med limmet är att jag tycker det luktar illa, medan dottern och maken tycker det luktar gott.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.