Mix Media… Multi-Ram

Nu här jag äntligen tagit tag i den svarta fotoramen som sonen fick i julklapp… Började med att limma fast utstansade korsstygn i i diverse olika färger som jag hade i min samling, Benjamin stansade jag ut i mossgumi  och grundade därefter allt med vit gesso. Mina metall hörn hade inte samma nyans som ornamentet som jag valt till kvadratiska rutorna, löste det med alcohol ink.

 

Köpte mig nyligen ett Mix & Match Gelatos Gift Set för detta projektet och blev super nöjd!!!

 

2015-09-09 12.28.44

 

Övriga dekorationer:

 • Stenfärg
 • Washitejp
 • Silkespapper (stämplade på)
 • Stenciler
 • Gesso
 • Blyerspenna (skuggor runt korsstygnen)
 • Skruvskalle
 • Tim Holtz stämplar:
  Perspective CMS213
  Letter to Santa CMS053
  Bird Crazy CMS212
 • Krymplast
 • Gesso

…så här blev då sonen valde ut foton och dess placering

IMG_9068

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.