Mod Podge Resist

Jag torkade av min Distress Resist flask varje gång jag använde den, men lyckades trots detta få stopp i munstycket. Istället tänkte jag att om jag använder en skumpensel, Mod Podge och en hemmagjord stencil (Tim Holts stans). Testade även att använda en vanlig pensel och limmet på den högra tagen.  Lade munstycket till Distress Resist i alkohol men fick bara igång den att spruta en stråle… det var synd. Jag får köpa en ny och prova igen.

I wiped off my Distress Resist bottle every time I used it, but despite that, I managed to get a stop in the nozzle. Instead, I thought if I use a foam rubber brush, Mod Podge and a home-made stencil (Tim Holt’s die). I also tested to use a regular brush and glue on the tag on right side. L left the nozzle of Distress Resist  in alcohol but just all I got it to do was beam … it was a shame. I’ll buy a new one and try again.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.