Mus i fickan + Musiktag

2016-10-25-16-37-54Luftade mina copic pennor, så det blev en digi-stämpel. Jag skrev ut den  för länge sedan… men den har varit försvunnen fram tills nu. Jag och copic/promarkers är inte de bästa vänner, men jag gör mina staplande försök då och då. Upplever inte samma frihet och glädje som när jag använde mina W&N akvarellfärger, med dem kan jag blanda vilken färg jag vill med ett få antal primära färger…  Har hittat bra paper att använda dessa pennor på men eftersom de är rätt dyra (trots att jag har den billiga modellen och köpte ett startpaketen) så har jag en oron för att pennan skall ta slut mitt i ett projekt, därför drar jag mig för att använda dem till stora projekt. Det har hänt mig och det var inte roligt, försökte rädda situationen med en något mörkare nyans med det blev inte snyggt. Här var jag orolig att färgen inte skulle räcka till hela fickan så därför gjorde jag den två färgad = 4 olika nyanser av blått.

2016-10-25-16-38-11

Slutsatsen är att copic/promarkers inte är min grej, eller att jag inte har de ekonomiska förutsättningarna för att ha tillräckligt många pennor. Nu blir det till att använda alla dessa jag har…för några nya blir det inte, då det är ett alldeles för dyrt medium för mig.

2016-10-25-16-38-17

Tagen såg ut så här då jag fick den i en vinst, så jag vet inte om den är inköpt så. Lite utstansade fjärilar, blommor, blader, doodling, Wink of Stella (glitter), Wink of Luna(guld och koppar) och ett snöre så var kortet färdig dekorerat

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.