Mitt Cricut Expression äventyr

Första gången jag såg maskinen var då ett företag som jag nu glömt namnet på demonstrerade den, 2oo8. De skar ut bokstäver i vinyl som de sedan dekorerade en tallrik med. Maskinen var då så dyr att det inte fanns någon som helst möjlighet att jag skulle kunna köpa den!!!

Mitt Cricut Expression äventyr började på riktigt med en DEMO film på YouTube… våren 2009 och några besök på eBay för se vad priset kunde hamna på. Eftersom priset nu sjunkit så blev tanken –   EN SÅDAN VILL JAG HA!!!

Jag bad maken att spela ihop till en Cricut Expression åt mig, han spelade då små poker turneringa på Internet.  Min förhoppning var att han skulle kunna klar med detta lagom till julen… men han fick ihop slantarna snabbare än så….
VILKEN GLADDE MIG OCH DOTTERN!!!

Jag tittade på en massa  instruktions videoklipp på YouTube  så att det bara skulle vara att packa upp den och köra igång och använda den… nu blev det inte riktigt som jag tänkt.

I slutet av september 2009 så var den äntligen HÄR! Jag var dock utslagen efter ett ryggmärgsprov (huvudvärk och jag kunde inte sitta upprätt) HELT OTROLIGT! Maken fick ta mitt leg. och åkte och hämtade den på posten.  Jag försökte vara uppe och prova lite men det kändes som om huvudet skulle sprängas så det blev att krypa till sängs igen…

Jag fick byta bort Accent Essentials Cartridge om jag ville och ersätta den med vilken Cartridge jag ville av dem de hade… Jag valde Paper Doll Dress Up och båda barnen har haft super roligt med den.

Vi lyckades köra slut på bladet som följde med, första veckan!!! Den användes flitigt.det måste jag erkänna :-) Jag skar ut en hållare till stickers i ett A4 Chipboard med multicut funktionen, det var dödsstöten för knivbladet. Jag  försökt slippa det med olja och slipsten.  Vinkeln är så liten att  det var supersvårt att få till det bra. Först lite bättre… ”lite bättre skall jag kunna få till det” … inte ”nu blev det sämre… och så där höll jag på i två dagar. Fick det att fungerar rätt bra med multicut funktionen påslagen men inte på tunna papper – de rivs sönder i kanten. .. de fick vänta tills de nya bladen anlände från USA, de fanns inte att få tag på i sverige. Jag kunde inte hitta någon som sålde dem här då. Nu ser jag till att jag alltid har nya knivblad hemma.

HELT KLART DEN BÄSTE PYSSEL PRYLEN SOM
JAG NÅGONSIN INHANDLAT!!!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.