Ny grusgång

2015-08-08 21.09.16Vi anlade fel typ av grus… nu flera år senare har allt de små gruskorn vandrat den i botten och det blir djupa fotspår då man går. Det värsta problemen uppstår då marken fryser, eftersom det även spåren fryser till. Det är ett under att ingen har stått på öronen.  Vi hade funderingar på att gjuta egna plattor, men det skulle ta se sådan tid och så kom vintern. Allt som blev inköpt förra året var självlysande stenar som vi skulle lägga i mellan plattorna…

Vi beslöt oss för att istället byta ut gruset mot makadam och det är vad vi pysslat med de två senaste dagarna De självlysande stenarna räckte nu inte till eftersom vi nu ville ha den i en linje mellan de två grustyperna. Har beställt 400 st till från samma leverantör så de blir samma form och storlek, eftersom jag valde fraktfritt så blev beräknad leverans tid 15-45 dagar…. hinner i alla fall få dem på plats innan vintern kommer!

1FlourishLine

Utifall vi får ett varm Brittsommar så köpte vi en terrassmarkis (25% på RUSTA ). Vi har tröttnat på parasoll som max håller i två år (om man har tur, vilket vi inte har). Vi har haft planer på en markis länge, vår ute plats är mitt i solgasset från tidig förmiddag morgon till sen eftermiddag. Det är omöjligt att sitta ute och äta utan solskydd, jag får ont i huvudet av att sitta skissa. Keps funkar bara sena eftermiddagar…så det har inte blivit så mycket förtärande på vår uteplats i år (utan parasoll). Ja, nu har ju inte vädret tillstått detta heller så många gånger heller denna sommaren. Kanske det vänder nu när vi får hem vår markis här i veckan!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.