Ny Stencilförvaring / New Stencil storage

Jag har förvarat mina stora stenciler i original påsarna, fast klämde i en pappersklämma och upphängd på en krok. Ett problem var att de med tiden klistret i stängningen av påsarna slutade att fungera och de rasade ut på golvet. Vänd dem med öppningen uppåt och använde fortsatte att använda klämman…men jag var orolig att klämman skulle skada dem. Provade att vika en plast ficka över bunten, under klämman och det funkade sådär. De små hade jag i ett A4 dokumentficka (hängandes på en krok) som har sett sina bästa dagar och var tvungen att bytas ut – den ligger nu i plaståtervinningslådan.

Jag valde att istället använda ett av mina 12″ x 12″ album till alla mina stenciler, stora som små. Det här är ett album som jag köpt på en av Panduros reor och jag stör mig på att pärmarna blivit skeva. Det har  nu blivit utbytt till ett Modern D-Ring Album 12″ x 12″ svart rygg och resten får man dekorera själv ( American Crafts). Det blir mitt nästa projekt…skall klä mitt i tyg. 

****

I store d my big stencils its original bags, though squeezed into a paper clip that I then hung on a hook. One problem was that over time they glue the closure of the bags stopped working and they dropped to the floor. I turn them with the opening up and continued to use the clip. . . but I was worried that the clip would harm them. Tried to fold a plastic bag over the stack under the clip It didn’t work so well. The smaller ones I had in an A4 document pocket (also hung on a hook) that has seen its best days and had to be replaced – it is now in the plastic recycling box.

I Chose instead to use one of my 12 ‘x 12’ album to all my stencils, large and small. This is an album that I bought at one of Panduro’s sales, I bothers me that the covers have become warped. It has now been replaced with a modern D-Ring Album 12 ‘x 12’ black spine and the rest I’m going to decorate yourself (American Crafts). It will be my next project. . . I going to dress in fabric.

2016-09-14-09-51-07

2016-09-14-09-51-40 2016-09-14-15-05-49 2016-09-14-15-12-512016-09-14-15-12-43 2016-09-14-15-13-21

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.