Nya brillor och frisyr

Passade klippa håret då jag ändå var till Erikslund för att hämta mina nya brillor samt använda min födelsedags present från min frisör (inpackning tillsammans med hårbottens massage).  Det bled skönt med ett par solbrillor i min styrka, istället för ett par att extra par utan på min vanliga brillor. Vald det mörkaste bruna glaset…för jag behöver inga glasögon för att köra bil, eftersom jag ser perfekt på långt håll.

 

Nu hoppas jag att optiker har rätt att syn försämringen kommer att ske i en lugnare takt… den här gången gick det 1 ½ år sedan jag bytte sist, därförinnan bara 1 år.

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.