Nya brillor och frisyr

Passade klippa håret då jag ändå var till Erikslund för att hämta mina nya brillor samt använda min födelsedags present från min frisör (inpackning tillsammans med hårbottens massage).  Det bled skönt med ett par solbrillor i min styrka, istället för ett par att extra par utan på min vanliga brillor. Vald det mörkaste bruna glaset…för jag behöver inga glasögon för att köra bil, eftersom jag ser perfekt på långt håll.

 

Nu hoppas jag att optiker har rätt att syn försämringen kommer att ske i en lugnare takt… den här gången gick det 1 ½ år sedan jag bytte sist, därförinnan bara 1 år.

 

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.