NYA Rosa Scrapbooking Verktyg

Jag har så länga varit intresserad av en Distress-it-All, så när jag hittade den på REA…kunde jag inte motstå och hittade även en häftapparat på REAN (de matchar varandra). Idag fick jag hem dem och hunnit provköra Distress maskinen, familjen gillade inte ljudet från den. Visst låter den lite, men snyggt blir det!!!

Det lanserar en ny modell av Distress-it-All och enligt den Youtube jag såg var att den nya modellen hade en universal strömmatning samt var mindre. Min skall inte ut och resa utanför Europa och storleken på kontakten är inget problem för mig… så v 2.0 passar bra för mig!

Även häftapparat har jag hunnit använda i ett stämpelkloss ställ som jag håller på att tillverka från en DVD-låda (IKEA) en Duka låda från en serveringssked  och lite frigolit… kommer att visa upp det då den blir klar.

2015-08-04 17.35.42 2015-08-04 17.36.12

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.