Nya Sigill / New Seals

Det här är några prover jag gjort med mina nya sigill och jag väntar hem några till, så som en stjärna, svan, trollslända, hjort och en fjäril.

These are some samples I have made with my new seals stamps and I’m waiting for some more such as a star, swan, dragonfly, deer and a butterfly.

Jag hade även köpt en med Rudolf, men istället kom det här bältspänne. Dottern tyckte det var roligt att se min förvånande min då jag öppnade paketet. Fick pengarna tillbaka och behövde inte trassla med att skicka tillbaka det.

I had also bought one with Rudolf, but instead came this belt buckle. My daughter thought it was fun to see my surprised face when I opened the package. I got the money back and did not have to bother sending it back.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.