Nytt utseende / New look

Jag mixtrade med färginställningarna i mitt tema och till sist blev det så snurrigt allt ihop att jag gjorde en omstart till original inställningarna.. Vad jag inte visste var att denna handling involverade hela temat och inte enbart färgschemat… aj, aj så mycket mer arbete det blev.  Har länge tänkt göra ett nytt sidhuvud, i och med detta blev det gjort! När jag ändå var i farten gjorde jag ett sidhuvud med jul tema.

****

I fiddled with the color settings of my blog theme, and finally became so giddy that I did a reboot to the original settings. . What I did not know was that this act involved the entire theme and not just the color settings. . . wow so much more work there was to get it to work again. Have for a long time been thinking of making a new header, and because of this mishap , I got it done! I even made one for  Christmas

blog2016head3 blog2016head-jul

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.