Omorganisering av mina stämplar

När jag blev DT för Alota Rubberstamps så ändrade jag mina organisering av stämplar efter företag. Istället för kategorier som jag tidigare praktiserade. Nu i sommar har jag startat det enorma arbetet att skifta om från företag till kategorier igen. Fast nu skriver jag företaget namn vid det stämplade provet. Fortsatte att göra laminerade fickor till stämplarna, men inte fult lika höga som tidigare. För att göra det lättare att bläddra dem gjorde jag nu plastfickor att till de laminerade fickan, håller ihop dem.

… så här såg det ut i början

Plastfickorna gjorde jag av transparenta plastmappar i A4-format med öppning på ovansida (från Biltema,100-pack för 99.90 kr). Delade dem på mitten och svetsade ihop de öppnade långsidorna med min We R Memory Keepers – Fuse Photo Sleeve Tool.

Mina gamla fickor skar jag ner till 11,5 cm och placerad stämplarna på och pappret med stämpel proverna inuti dem. För att sedan göra en ny laminerings fick då pappret blev fyllt. Jag använde Lamineringsfickor från 123ink, 2×80 mikron (100-pack för 99 kr) är just nu inne på mitt 3:e packet.

Halloween Stämplar

Nödvändigt att göra detta.

Har inte så bra minne som tidigare så det här är en nödvändig omorganisering, eftersom jag har 9 fulla lådor med stämplar. Jag visste att jag hade några stycken stämplar med färgstänk…men kunde inte komma ihåg från vilka företag de kom ifrån. Jag har nu bara 4 fulla lådor kvar att organisera om… längtar efter att få pyssla på riktigt igen!!! Först skall jag bli klar med den här mastodont uppgiften.

Fuse Tools Tips

Bästa resultatet vid svettningen fick jag då jag hade chipbord under fickan, tidigare använde jag ett vanligt kopieringspapper. Jag mäter upp vart svetsningen skall var och drar ett sträck på pappret/ chipbord, lägger fickan vid kanten och lägger linjalen vid sträcket. Det gör det enkelt att massprodisera fickor med exakt samma storlek. En annan nackdel med kopierings pappret är att det slit sönder av svetshjulet och måste bytas ut.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.