Pappers trimmer / Paper trimmer

ms trimmerMin X-cut pappers trimmer gick i golvet och linjalen bröts av, lappade och lagade med lim och aluminium tejp… men så här om dagen lossnade handtaget en båge (fick bara fast det ena av dem) på linjalen igen. Jag tog och fäste den igen….samma procedur När all detta var gjort …upptäckte jag att bladet slött och att det var mitt sista!!! Investerar inte ett öre till, det känns som att linjal armen kan lossna när som helst…så några nya blad blir det inte.

Idag blev det istället dags att skaffa en ny pappers trimmer och denna gången tänkte jag prova jag Marta Stewart. Den har samma blad som jag har i min cirkel tills kärare från henne.  Just nu så lånar jag min  gamla Fiskars, som min dotter fått ärva…men vi kommer inte helt överens den och jag. Jag har så svårt att skära rakt med den!!! Till den har vi massa extra blad…

****

I dropped my X-cut paper trimmer to the  floor, and the ruler brok off, patched and mended it together with adhesive and aluminum tape … but ac couple off  day ago the again ruler handle (I got just one off the archer  on to the ruler) It came off a again. I mount it again …. same procedure again and when I was done … I discovered that the blade was dull and that it was my last ! I do not going to invest a penny more on this paper trimmer, it feels like the ruler arm can come off any time … so no more blades….

Today I ordered a new paper trimmer and this time I thought I’d try Martha Stewart this time. It has the same blades that  my circle cutter also it from Martha Stewart. At the moment I borrow my old Fiskars paper trimmer,  that my daughter inherited … but we do not get along. I find it so hard to cut straight on it but at list we have lots of extra blades to it …

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.