Påskkärring / Easter witch

Här kommer ett nytt Påsk Kort med två  olika Vilda stämplar, textstämpel med den lilla häxan är nyinköpt. Manga påskkärringen köpte jag för många år sedan då från Stämpelboden. Jag har färglagt motivet med vanliga akvarell färger samt mina H2O färger.

****

Here is a  new Easter card that I have done with two Wild stamps, text stamp with the little witch is newly purchased. The Manga Easter witch  I bought many years ago when theStämpelboden. I have colored the motive with ordinary water colors and my H2O colors.

Områdena som pilarna markerar behandlade jag först med klorin för att hunna få rätt färg då jag målade, eftersom pappret som jag stämplade på var mörk ROSA.

****

The areas that are pointed out with arrows, have I first run over with chlorine solution so I could  get the right color when I painted, because the paper that I stamped are dark PINK.

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.