Penslar, Penslar, Penslar…

paintbrushes

 • 1 x Versatil Round Pointed Brush Size 12
 • 1 x Versatil Round Pointed Brush Size 16
 • 1 x Prolene Plus Series 007 Round Size 6
 • 1 x Versatil Round Pointed Brush Size 8
 • 1 x Pro Arte Artists’ Value Profile Brush Size 000
 • 1 x Ken Bromley Artists’ Value Profile Brush Size 00
 • 1 x Ken Bromley Artists’ Value Profile Brush Size 0
 • 1 x Ken Bromley Artists’ Value Filbert Hog Brush Size 1
 • 1 x Ken Bromley Artists’ Value Filbert Hog Brush Size 2
 • 1 x Ken Bromley Artists’ Value Filbert Hog Brush Size 4
 • 1 x Versatil Filbert Brush Size 10
 • 1 x Ken Bromley Artists’ Value Flat Profile Brush Size 1/2″
 • 1 x Ken Bromley Artists’ Value Flat Profile Brush Size 1″

Hade min valutaomvandlare inställd på Nya Nyzeeländska dollar, så det blev lite dyrare då jag checkade ut än då jag fyllde min kundvagn. Ingen aning varför den ställt om sig från Svenska kr. Beslutade mig ändå att köpa alla penslarna på en och samma gång för att slippa betala frakt kostnader på £6 gånger om jag delade upp ordern.

Kände idag då jag målade att jag behövde några större penslar samt några riktigt små, den lilla jag hade var slutkörd. Grishårs borstarna skall jag använda för att lyfta färg så det behövs, inte nöta med de fina akvarellpenslarna.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.