Postnord….

Vad trött jag blir på Postnord!

 oh

För en tid sedan kunde min granne som i och för sig också heter Rose-Marie i förnamn hämta ut ett rek som var till mig. Hon såg misstaget och kom över till mig med det.

Nu har jag fått ett REK som är utställt på Marie Carlsson men alla övriga adress uppgifter stämmer så även mobilnumret, men det  Rose-Marie Carlsson på min legitimation. Detta är för övrigt andra gången som jag skickat efter något från Body Shop (de gör sina utskick från England) och hade inga problem den gången och detta var i December 2015. Nu går det dock INTE!!!!

Postnords lösning: Paketet får gå i retur till England och de får sedan skicka tillbaka det till Sverige med mitt fullständiga namn och givetvis till samma adress som tidigare. Det är ju bra att de inte lämna ut paket till vem som helst som kommer med ett REK i handen…men lite sunt förnuft måste man ju också kunna få begära. ½ förnamnet, efternamn, adress och mobilnummer stämmer ju och bet är bara 4 personer mantalsskrivna på vår adress. Hur svårt kan det vara att dra slutsatsen att Marie Carlsson och Rose-Marie Carlsson är en och samma person. Skicka varor fram och tillbaka mellan England – Sverige – England och åter till Sverige tycker jag är en extrem lösning. Vi lever i ett IT samhälle, det borde gå att lösa detta  på ett inte minst mer miljövänligt alternativ än att skicka varor fram och tillbaka.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.