Presentkort / Gift Certificates

Jag hittade en bit cardstock och det var vigat så besynnerligt!? Jag kan inte för allt i världen komma på vad jag tänkt göra…

Ja, mitt arbetsminne har inte fungerat som det skall sedan 2004, då jag fick vattkoppor och därpå också hjärnhinneinflammationen. Maken kallar mitt arbetsminne för teflon minne… det är en bra beskrivning!!! Dotterns uppfattning är att jag glömmer saker på 20 sekunder, även det är en sann beskrivning.

Ja, vände och vred på mitt cardstock… men ingenting koppling i hjärnkontoret. OK, vad kan jag gör av den här biten, ingenting skall  förfaras. Haren massa gröna små bitar att stans eller skärt ut saker från… nej, det gick bort. Jag fortsatte att fingra på pappers biten och så såg jag en möjlighet… att göra ett kort med en presentkorts hållare.

****

I found a piece of card stock and it was scored so strange ! ? I can not for my life  figure out what I intended to do with it …

Yes, my working memory has not worked as it should since 2004, when I got chicken pox and subsequently also meningitis . The husband calls my working memory for Teflon memory … it’s a good description ! My daughter’s opinion is that I forget things in 20 seconds , it’s a true description.

I turned and twisted my cardstock … but nothing popes-up in my brain. OK , what can I make of this piece, nothing should be thrown away. I already have lots of green small pieces to punch or cut  out from … no, I have to make something bigger of it. . I continued to finger on p then piece of paper and then I saw an opportunity … to make a card with a gift card holder.

IMG_0322IMG_0323

IMG_0325IMG_0330

Stämplar / Stamps: Crafty Individuals och Vilda

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.