Professional Water Colour Sticks – Hack

KENBARTJag beställde ett gratis prover med min senaste order från Ken Bromley Art Supplies  av Windsor & Newton Professional Water Colour Sticks. Hoppades att det skulle vara  French Ultramarine eftersom det är en så användbara färg. Min förhoppning besannades och jag kunde göra mig en ½ pan av French Ultramarine av en liten del av kritan + Gum Arabic + Glycerin + Vatten. Jag var i valet och kvalet utifall jag skulle köpa ½ pan av French Ultramarine…men jag tog en chans och den gick hem.

I ordered a free sample with my latest order from Ken Bromley Art Supplies  a Windsor & Newton Professional Watercolour Sticks. I hoped it would be French Ultramarine because it is such a useful color. My hope came true and I was able to make me a ½ pan of French Ultramarine  with a small part of the stick+ Gum Arabic + Glycerine + Water. I could not really decide it I was going to buy ½ pan of French Ultramarine or not. . . so I took a chance and it worked.

2016-09-19-15-08-18 2016-09-19-15-34-07 2016-09-19-16-29-28

Jag har en massa krita kvar… / I have a lot of the sick left…

2016-09-19-22-32-56

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.