Pyssel abstinens / Crafts abstinence

Jag väntar och väntar på mina nya glasögon, så jag kan få pyssla lite igen. Det var en så stor förändring till det sämre så jag gör bäst att vänta med pysslandet.  Huvudet värker vanligtvis men blir värre, då jag måste anstränga ögonen och det vill jag slippa… men har sådant pyssel abstinens.  Har jag tur så är de klara tills på fredag, hoppas, hoppas!!

****

I’m waiting and waiting for my new specs, so I can get to craft again. It was such a big change for the worse, so I had better wait with crafting. I have headaches and it gets worse when than I strain my eyes and I would like to avoid that … but I have crafts abstinence.  If I’m lucky I can get the new specs on Friday, hope, hope…hope!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.