Pyssel som inte syns…

I går redigerade jag en ny rosenknopps video till Splitcoaststampers det är planerad att publiceras i mars 2013, men ifall de får något återbud så kan min DIY rosenknopps instruktion gå live direkt. Skönt att ha allt gjort… risk för att jag skulle glömma bort det känns överhängande…

Idag fick jag ett brev från Vilda fylld med härliga stämplar som jag valt ut till mitt GDT uppdrag!!!! Jag har hunnit med att göra 2 kort redan och målat de tredje … det först kommer att publiceras först den 7 sep, så det är bara att vänta!
Hhuuuum se vilket av dem som jag skall välja att publicera först ;o)

Imorgon är det dags för en ny Alota Utmaning… så imorgon har jag ett nytt kort att visa upp!

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.