Rekommenderade Post på avvägar

2015-09-02 14.05.59Igår så fanns där en avi för en rekommenderad försändelse till grannen i vår brevlådan, vi har samma förnam och våra efternamn är rätt lika i början…så att vår post hamnar i fel låda är inte märklig! Utan att avin som var utställd på henna och hamnade i min postlåda var ett packet till mig!!!  

Adresslappen på försändelsen var klar och tydlig samt hade även mina telefonnummer både fast och mobil. Detta förbryllade både mig och min granne som idag kom över med mitt packet som hon hämtade ut på posten…

DETTA SKALL BARA INTE KUNNA HÄNDA!!!

Nu väntar jag med spänning på svar från posten…

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.