Röd lykta / red lantern

Har har jag gjort en lykta av rött cardstock, basen är 7 x 7 cm.  Ljuset är batteridrivet förstås… vill inte bränna ned huset! Till glas använde jag visitkorts laminat fickor, där jag stämplade vita snöflingor innan jag körde dem genom laminat maskinen och på locket har jag sprayat iskristaller. Järneken har jag skurit ut med Cricut Stretch your Imagination  cartridge och själva lyktan har jag skapat med Cricut Plantin SchoolBook cartridget.

****

Here have I made a red lantern from card stock, the base is 7 x 7 cm. The light is battery powered, of course … don’t want to burn down the house! For the  glass I used the business card pouches, where I stamped white snowflakes before I ran them through the laminate machine.  I sprayed with ice crystals on the lid.  The Holly are from Cricut Stretch your Imagination cartridge and the lantern I made from Cricut Plantin Schoolbook cartridge.

Snowflakes and Jingle Bells

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.