Rosor i mängder / Lots of roses

Här har jag använt massor av mina egentillverkade rosor, som jag gjort av egentillverkat papper också!  Jag använde en av mina Alota stämplar och ersatte original blommorna men mina rosor. Färga in blommorna i samma gröna färg som bladen för att dölja deras existens.  Dammade av en av mina mönstersaxar, funkade bättre än vad jag mindes att det gjorde tidigare… Krumelurerna har jag skapat själv och fyllde i med glitter lim.

****

Here I’ve used a lots of my home-made roses, which my self-made paper too! I used one of my Alota stamps and replaced the original flowers with my roses. I Colour the flowers in the same green color as the leaves to hide their existence. Dusted of one of my pattern shears, worked better than I remembered it did before … Flourishes  have Icreated myself and filled in with glitter glue.

Embossade den lilla getingen med svart glitter, genom att använda en embossing penna.

****

Embossed the wasp with black glitter, by using an embossing Pen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.