…så trött på DHL!!!

Det blev två samtal till deras kundservis Den första sa att de skulle komma under dag…  inget packet!!! Den andra förstod inte hur den första kunnat säga så!?  Nu har jag fått ett ärende nummer och ett direkt nummer… få se om det kan dyka upp något paket  idag!?!

 

Det här är den  SÄMSTA SERVICEN JAG VARIT MED OM… förutom då jag handlade och betalade i förskott till Magnolia, men det var länge sedan.  Den gången fick jag inte mina varor på flera månader trots att jag förskott inbetalat. Slutligen fick jag mina varor efter det att jag meddelade dem att jag skulle göra en polis anmälan.  Ligger inte ute med några pengar den här gången, men är i behov av varorna i försändelsen.

Tidigare händelse

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.