Scrap Mobil

Jag har en Crop in Style rolling tote som jag köpte i USA 2008 och som komplement till denna brukar vi fylla en resväska med små förvarings lådor.  I våras hittade jag en plast byrå på Biltema som man kan bygga ihop, de är tre lådor per set.Det fick mig att tänka att  allt jag behövde var egentligen en kärra att ställa byrån på och några spännband…  Vi skulle enkelt komma åt det som man skall använda, inte behöva riva runt bland store boxarna.

  • Spännband 2 m (låda & kärran) Biltema 19,90 :-
  • Spännband 3 m (låsa lådorna)  Biltema 24,90 :-
  • IKEA Kärra 99:-

Jag som redan har plast byrå systemet blev kostnaden 143,80:- Om man inte har plast byrå systemet  och vill göra sig en egen Scrap Mobil blir den totala kostnaden  461,80:- eftersom man behöver fyra lådor.

  • Plast byrå, Biltema 159:-
  • Plast byrå, Biltema 159:- 

Väll hemma monterar jag ihop lådorna med de som jag har hemma och intar sin vanliga förvarings position, kärran fälls ihop och spännbanden rullas ihop. Kärran upptar minimalt med utrymme och får invänta nästa pysselträff!

Jag skar upp en såra i locket samt i botten för att kunna trä igenom spännbandet. Om man vara drar det runt byrån så  kläms den ihop och översta lådan går ej att dra ut. Klädde in hela området med aluminium tejp, området blev slätt enklare att trä bandet igenom, eliminerar


IKEA märkningen täckte jag med utskurna krumelurer och bokstäver ”SCRAP MOBIL” och klädde in med aluminium tejp. Patinera tog lång tid, fick börja om fyra gånger… det här fick duga!

Jag föredrar att inte montera lådstop, vill kunna kommat åt innehållet från två håll… med de medföljer.

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.