Skam den som ger sig…

Jag störde mig på att min silikon bakmatta som jag köpte släppte igenom vatten…så jag provade med att limma den med Mod Podge. Det funkade sådär, något hände för stället som blöttes förändrades i färg, som den såg ut då limmet var blött, fast återfick sin vanliga färg efter ett tag.

Jag provade min nya limpistol på den och då släppte limmet och det blev som en blåsa, då skrivbordsunderlägget som jag fäst sillikonmattan på böjdes av hettan, som tur var höll jag till i vänstra hörnet. Mod Podge släppte lätt från skrivbordsunderlägget och mattan, så jag kunde skära bort den buckliga delen och börja om.

Skam den som ger sig… nu tänkte jag få den helt vattentät …hade lite spraylack hemma och sprayade undersidan tre gånger och limmade dit den igen med Mod Podge, JA, den blev vattentät!!!

2015-09-11 19.22.03

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.