Skap enkelt din 5:2 meny – Kvinna

5_2Jag gör min egna 5:2 menyer med ett hopknåpat kalkyl blad där jag inhämtat kalori uppgifter från (Livsmedelsverket). Med den kan jag skrädda sy min meny utifrån vad som finns hemma samt vad jag gillar.  Vill du använda min mall 5:2 Kvinna kan du ladda ned kalkylbladet som finns både till Excel och OpenOffice.

5 2 Kvinna Excel
5 2 Kvinna Excel
5_2 kvinna .xls
Version: 1.0
26.5 KiB
316 Downloads
Detaljer...
5 2 Kvinna Openoffice
5 2 Kvinna Openoffice
5_2 kvinna .sxc
Version: 1.0
19.7 KiB
527 Downloads
Detaljer...

Fill free to donate if you like any of my file
Other Amount:

Om du uppskattar kalkylblad så har du möjlighet att göra en lite donation… $2

52-1

Jag har gjort fyra kolumner, frukost, lunch, middag och mellanmål. Jag har formulerat formler i kacl rutorna så allt som jag behöver göra är att fylla i antal gram av råvaran och kalorierna räknas ut automatisk.

Kaloritabell är uppbyggd så här; varans namn, nästa ruta på raden skriver jag in kacl/100g, kacl /1g rutan har formulerat formler så det räknas ut automatisk.

52-6

Du kan enkelt byta ut varorna genom att skriva in din vara och föra in dennes kacl i rutan intill (100g) och dennes kacl /1g, räknas ut automatisk.

52-8

Varje rad har förbrukat och kvar summor.

52-11

Ingen risk att fylla i fel, då rutan framför varan färgas in då man placerar markören i rutan för antal gram.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.