Skap enkelt din 5:2 meny – Man

5_2Jag gör min egna 5:2 menyer med ett hopknåpat kalkyl blad där jag inhämtat kalori uppgifter från (Livsmedelsverket). Med den kan jag skrädda sy min meny utifrån vad som finns hemma samt vad jag gillar.  Jag har även gjort den till min make och vill  du använda hans mall 5:2 man kan du ladda ned kalkylbladet som finns både till Excel och OpenOffice.

[wpfilebase tag=file id=8 /]

[wpfilebase tag=file id=7 /]

[wp_paypal_payment]

Om du uppskattar kalkylblad så har du möjlighet att göra en lite donation… $2
52-1

Jag har gjort fyra kolumner, frukost, lunch, middag och mellanmål. Jag har formulerat formler i kacl rutorna så allt som jag behöver göra är att fylla i antal gram av råvaran och kalorierna räknas ut automatisk. (Bilden visar filen 5:2 kvinna, därav max 500 kacl)

Kaloritabell är uppbyggd så här; varans namn, nästa ruta på raden skriver jag in kacl/100g, kacl /1g rutan har formulerat formler så det räknas ut automatisk.

52-6

Du kan enkelt byta ut varorna genom att skriva in din vara och föra in dennes kacl i rutan intill (100g) och dennes kacl /1g, räknas ut automatisk.

52-8

Varje rad har förbrukat och kvar summor.

52-11

Ingen risk att fylla i fel, då rutan framför varan färgas in då man placerar markören i rutan för antal gram.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.