Skrin & Kort /Box & Card

Igår hade jag min första Pyssel Träff hemma hos mig , några återbud samt någon samt en som inte dök upp, men vi blev  i alla fall tre stycken som hade Jätte Trevligt!!!  Jag fick det här smycke skrinet gjort samt ett Mors dags kort gjort. Jag höll en mini kurs i Decoupage samt ros och rosenknopp tillverkning.

Jag  börjar med kortet, som är mitt bidrag i Svensk Scrapbbokings kort kiss utmaning för Maj. Jag använde några av mina Vildastämplar samt en text stämpel som jag inte har en aning om vem som tillverkat…

****

Yesterday I had my first Craft meeting at my house, a few cancellations and one that did not show up, in the end  we were three that  had a very nice time! I held a short course in Decoupage and rose and rose bud production and got this jewel box made and a Mother’s day card made.

I  start with the card, which is my contribution in Svensk Scrapbboking’s card sketch challenge for May. I used some of my Vilda  Stamps and text stamp that I have no idea who made it …

Jag monterade text rullen så att den ligger lite och svävar ovanför pappret, här utmärkt med den gula pilen.  Original banden från text rullen klippte jag bort och ritade dit egna och lade till en rosett.

****

I mounted the text roll s is little hovering a bit s above the paper, here marked by the yellow arrow. The Original ribbond from the text roll I cut it off and wrote some of my own with and added a bow.

Allt färglagt med akvarell färg.

****

All colored with watercolor.

Smyckeskrinet köpte jag från SkapaMera och såg ut så här från början. Jag har en hel del Duncan  akrylfärger kvar sedan jag målade keramik, här har jag använt en pärlemo färg som heter PL227 ( Coastal Coral).  Det mönstrade pappret kommer från DCWV (The Rustik stack) och passade så bra med min basfärg.  Har inte riktigt bestämt mig ännu om jag skall ha någon dekoration på locket eller ej… Framtill har jag limmat tre form knappar i guld som jag ned slipade de öglan från , de matchar lådhandtagen.

****

Jewelry box I bought from SkapaMera and it  looked like this from the beginning. I have a lot of Duncan acrylic colors left from when I painted ceramics, Here I’ve used a pearl color called PL227 (Coastal Coral). The patterned paper is from DCWV (The Rustic stack) and it  fit  my base color on the box perfectly. I have not quite decided yet if I will have some decoration on the lid or not … At the front, I glued three shape buttons in gold that I cut down the loop from, they match boxes handle.

Bookmark the permalink.

One Response to Skrin & Kort /Box & Card

  1. Vildas Puck says:

    Hejsan marie
    Så snyggt :-)
    Kul med katten som hoppar över staketet
    Vildas Puck

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.