SNÖ Skak-Kort

Hade några restbitar av plastfickor och mitt Fuse verktyg frame så jag tänkte att jag skulle göra några skak-kort. Det var ett tag sedan jag gjorde den här typen av kort, så jag råkade fylla den fickan lite för mycket. Fickan gjorde jag i samma dimension som ramen med korsstygnen, använde den stansen som mall då jag svetsade ihop fickan.  Påsen monterade jag på en annan cirkel, där jag stämplat två snögubbar (Vilda Stamps) avslutade med korsstygns ramen ovan på.

2016-11-27-23-55-19

2016-11-27-23-55-18

Fickans innehåll:

  • Egna paljetter (silver folie som jag kupat)
  • Snöfligor i olika färger (punch)
  • Fake Snö
  • Ombre kulor i olika blå nyanser (egen tillverkning)

2016-11-27-23-55-04

Silverfärgad snöflinga som blivit upphottad med lite fake snö och en bling…

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.